Den bedste Laptop rådgivning du vil Read

Bærbare computere har ændret sig meget gennem årene. Det kan være sjovt at få en ny hvis du er klar over hvad man skal overveje. Hvis du ikke har købt en for et stykke tid, kan du være lidt forvirret. Så kan du bruge denne artikel til at give dig assistance, når du forsøger at få en stor bærbar computer.

Du kan ofte finde stor laptop tilbud fra home shopping net. Denne type site giver månedlige betalinger og de gøre ikke nogen kreditkontrol. Mange gange, får betale et hundrede dollars per måned du sat op med en fantastisk computer.

Hvis du planlægger at få en ny tavle-pc eller laptop, tænke på en konvertibel laptop. Med en god konvertible model, kan du få stort set alle af funktioner af begge enheder til en pris, der præsenterer betydelige besparelser over købe to separate stykker af elektronik.

Tænke på vægt af den bærbare computer. En vægtig laptop kan betyde problemer for dine skuldre og rygmuskler, så en lettere kan være et godt valg, hvis du vil bære det en masse. Lighter betyder ikke, at det vil koste dig mere. Du bør være opmærksom på, at en lettere laptop kan have en kortere batterilevetid.

Hvis du er en let gamer, ikke falder til at tro, du har brug for en high-end bærbar computer til at spille spil. Mest almindelige laptops har grafikkort, der vil fungere fint med de fleste video spil. De ekstra penge du betaler for en gaming maskine er ikke det værd, da du sandsynligvis ikke brug for alle dens komponenter. Gem din dyrebare dollars.

Se online for gode rabatter og Kuponer, før du køber en bærbar computer. Selv om du ikke kan finde en rabat, er det absolut værd en hurtig søgning. Der er intet værre end at købe noget fuld pris, kun for at finde ud af senere, at du kunne have sparet lidt penge.

Når du får en bærbar computer, Sørg for at få en bærbar køler så godt. En bærbar computer varmer op meget mere end en PC på grund af den stramme afstanden mellem komponenter. Dit skød vil blive varm, hvis du ikke har en laptop køligere.

Før bruge nogen penge, give en prospektiv laptop en prøve. Selvom du kan overse ergonomi ved første, i forsøg på at finde en computer pakket med den rigtige mængde af hukommelse og en højere batteritid, du har brug for en computer, der føles behageligt. Men din komfort og fysiske helbred kan blive negativt påvirket af dårlig ergonomi, så det betaler sig at være sikker på før du køber.

Bærbare computere, som du bære rundt er mere tilbøjelige til at lider af ulykkestilfælde end din stationære computer, så kig på en garanti plan på checkout counter. Balancere prisen på en plan for beskyttelse mod udgifter til reparation eller udskiftning af en beskadiget computer. Altid læse med småt og sørg for du forstår vilkårene for dækningen.

Huske, hvad du lige har lært at finde den bedste laptop. Det er afgørende, at du ved hvor man kan shoppe og hvad de får. Du ønsker at sikre maskinen gør, hvad du skal bruge den til

Standard

Leave a comment