Få mest ud af en Laptop at du Purchase

Det er overvældende, når du køber en ny laptop på grund af alle de teknologiske fremskridt. Som i så mange sager er uddanne dig selv på forhånd den klogeste måde at fortsætte. Heldigvis, denne artikel indeholder tips du har brug for.

Overveje at gøre en online-køb til din næste bærbare. Det meste af tiden kan du få en bedre deal online end en mursten og mørtel butik vil opkræve dig. Du kan øge din opsparing ved at placere en online kupon. Se online før du køber en i butikken.

Højeste pris maskinen er ikke nødvendigvis den bedste sig på markedet. Dette er bestemt ikke altid sandt. Du som regel bare betale mere på grund af brand. Købe laptops til deres specs.

Hvis det er muligt, få en hands-on overhøre drive af den laptop du overvejer så du kender den faktiske størrelse, vægt og fornemmelsen af det. De fleste folk ignorere begrebet ergonomi når computer shopping, med fokus på batteriets levetid og hukommelse i stedet. Dårlig ergonomi, men kan påvirke dit helbred og din komfort.

Aldrig forsømme batterilevetid når laptop shopping. Selv om du ikke har planer om rejser med din maskine meget, er en konstant genopladning ikke noget du skal behøver at beskæftige sig med. Sørg for at dejen vil give dig mellem 4 og 5 timer væk fra en stikkontakt.

Ikke Bliv forvirrede over netbooks. Mange tror, de er små bærbare computere. Netbooks tilbyder enkle muligheder for brug af internettet og e-mail, men intet som magt og evne til en bærbar computer. Hvis du har brug for en bærbar, ikke købe en netbook.

Foretage en ærlig vurdering af hvordan du planlægger at bruge en bærbar computer. For eksempel vil du gerne bringe det ind i køkkenet, som du tilbereder for at få vist opskrifter? Hvis det er tilfældet, vil du har brug vandtæt tilbehør. Bruge en liste, du kommer op med at lære, hvilke funktioner, du skal have.

Når du skal tage din bærbare computer på farten, er det vigtigt at være opmærksom på hvordan du holder den. Få en robust, fast taske, der ikke bang eller støde ind i dig, når du går. Denne form for ensartet bevægelse kan forårsage skade på din bærbare computer.

En laptop er mere tilbøjelige til at skade fra flytter rundt end en stationær PC. Af denne grund, kan du overveje en udvidet beskyttelse plan. En god beskyttelse plan vil spare dig en masse penge i udgifter til reparation og udskiftning. Før du foretager dit køb, Sørg for at du kender dækning detaljer.

De fleste bærbare computer ejere behøver ikke at meget computerkraft. Medmindre din plan er at spillet på din computer, får du ikke brug for tonsvis af ram samt en hurtig processor. Computere med mindre RAM er billigere, så ikke gå efter noget du behøver.

Så skræmmende som det kan synes, så fortvivl ikke. Du har den viden, du har brug for at kunne foretage det smarte valg når om jagten på en ny laptop. Brug ovenstående tip til at få en bærbar computer, som du vil nyde i år ned linj

Standard

Leave a comment